Rólam

Tíz éve álmodtam meg a kávézót, elvégeztem hozzá a megfelelő sulikat, de közben az érdeklődés elvitt a kézműves technikák felé. Tiffany lámpákat, dísztárgyakat, üvegmozaik képeket, papírfonott kosarakat, képeslapokat és meghívókat készítettem, bútort festettem. Ennek az időszaknak a termését megnézhetitek az alessiart oldalon.

Néhány éve Pátyra költöztünk, itt, pontosabban Biatorbágyon adódott lehetőség arra, hogy a régi terv megvalósuljon. A Frizzo 2016. november 26-án nyílt. Nevét a leghíresebb velencei könyvesbolt tulajdonosától, Luigi Frizzotól kölcsönöztük. A kávézóról bővebben ebben a menüpontban olvashattok.

Az utóbbi éveim a fenti tevékenységek mellett az olaszországi utazásokról és a könyvírásról szóltak. 2015 végén jelent meg Itáliai útinaplóm első kötete “Un’ombra – egy pohár bor” címmel. Jelenleg a második kötet szerkesztésével foglalkozunk, hamarosan kezdjük a tördelést. A “Roba di Tiberio – Tiberius holmija” ősz végén kerülhet az olvasók kezébe. Ha érdekelnek benneteket a könyvvel kapcsolatos hírek és a munkafolyamat, kedveljétek az erről szóló Facebook oldalamat.