Az Universal kávé

Az Univesal céget Raffaele Camiscia alapította 1963-ban Pescarában. A kávé iránti szeretete, elkötelezettsége sikerre vitte a vállalkozását, így néhány év múlva már nem csak Itáliában, hanem a nemzetközi piacokon is meg tudott jelenni, napjainkra pedig már 25 országgal áll a cég kereskedelmi kapcsolatban. Jelenleg Natascia Camiscia, az alapító lánya viszi az üzletet, székhelye egy kis településen, Moscufóban van, Pescara tartományban (Abruzzo). És hol máshol, mint az ipari zóna Raffaele Camisciáról elnevezett utcájában. 🙂 A család missziójának tekinthető, hogy a tradicionális, kézműves technikát, amely a kiváló minőséget eredményezi, társítani tudják a haladáshoz szükséges modern technikai vívmányokkal.

Az első internetes honlapjukat 1998-ban készítették el, azóta is folyamatosan fejlesztik. Natascia szerint a legkiválóbb remekművek a természetből erednek, nekünk csak meg kell tanulnunk jól áthozni őket a saját életünkbe. Egyszerűen hangzik, de véghezvinni ezt, versenybe szállni a világot elöntő olcsóbb, bár silányabb termékekkel biztos nem könnyű feladat. Szerencsére egyre nagyobb azoknak a tábora, akik mindenben a minőséget keresik.

Az Universal 70%-ban arabica és 30%-ban robusta keverék. Az alapanyagokat a cég különböző országokból szerzi be. Hazai forgalmazója a Caffehand Kft. Választhatunk a Royal, az Unitalia és az Universal kávékeverékek között, a Frizzóban az utóbbival várjuk a vendégeket, amelyről így ír a honlap: “A legharmonikusabb ízű kávékeverék, az igényesebb kávé kedvelőinek. Csokoládés lecsengésű erőteljes ízvilág.” Kávézónkban természetesen az Universal koffeinmentes változatával is várjuk vendégeinket.

IL PIACERE DI UN ESPRESSO! 🙂 Várunk a Frizzóban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s